|

Pinena TerveysSummitissa

Tältä sivulta löydät meidän ilmaiset haastattelut, verkkokaupan tarjouksen ja "vuoden juomat" arvonnan TerveysSummit viikolla 21.-27.10.2024 😊

Olemme ylpeästi mukana yhtenä pääyhteistyökumppanina järjestämässä Suomen suurinta terveystapahtumaa TerveysSummittia 21.-27.10. Tapahtuma järjestetään kokonaan verkossa. Katso päivän terveysaiheiset asiantuntijahaastattelut verkossa täysin ilmaiseksi: https://terveyssummit.fi/ohjelma/

Osallistu sinäkin TerveysSummit huumaan ja pysy ajan tasalla trendeistä! Katso viikon haastattelumme ilmaiseksi verkossa:

Ti 22.10. Tietokirjailija Jaakko Halmetoja: "Puun ja kuoren välissä – terveyttä luonnon laboratoriosta"

Jaakko Halmetoja kertoo haastattelussa, kuinka kasveilla ja puilla on ainutlaatuisia kykyjä tuottaa erilaisia kemiallisia yhdisteitä, joita ihminen voi käyttää hyödykseen. Männynkuoriuutteesta on saatu apua moniin erilaisiin terveysongelmiin. Männyn terveyteen ja pitkäikäisyyteen vaikuttavia yhdisteitä onkin tutkittu jo vuosisatoja. Mitä tutkimuksissa on havaittu ja miksi jokaisen tulisi nauttia Karin Havupuu-uutejuomaa päivittäin? Katso haastattelu ja ota selvää!

Haastattelu on katsottavissa TerveysSummitin sivuilla ilmaiseksi 24h ajan tiistaina 22.10. klo 9 alkaen. Linkin haastatteluun löydät julkaisuhetkellä tältä sivulta tai tilaamalla Pinenan uutiskirjeen (lomake sivun alareunassa)

Su 27.10. Lääkäri Erkki Antila: "Mäntyä ravinnoksi ja lääkkeeksi"

Tästä haastattelusta saat todella mehevän tietoiskun polyfenoleiden merkityksestä ja Karin Havupuu-uutejuoman terveysvaikutuksista! Lääkäri ja funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Erkki Antila kertoo, miten mäntyä voidaan käyttää sekä ravintona että lääkkeenä. Erkki kertoo kattavasti männyn sisältämistä yhdisteistä kuten polyfenoleista, sekä niiden lukuisista terveysvaikutuksista kehoomme. Erkki avaa myös käytännössä, millaisia yhdisteitä polyfenolit ovat ja kuinka niillä on tärkeä tehtävä kasveissa mm. suojaamaan kasvia erilaisilta uhilta. Hän kertoo myös, mitä männystä tutkitaan juuri nyt maailmalla. 🌲

Haastattelu on katsottavissa TerveysSummitin sivuilla ilmaiseksi 24h ajan sunnuntaina 27.10. klo 9 alkaen. Linkin haastatteluun löydät julkaisuhetkellä tältä sivulta tai tilaamalla Pinenan uutiskirjeen (lomake sivun alareunassa). 

Hyödynnä TerveysSummit viikon supertarjous verkkokaupassamme:

Tilatessasi vähintään kaksi Karin Havupuu-uutejuoman 12-packia, saat toisen 12-packin PUOLEEN HINTAAN! Saat edun jokaista ostamaasi täysihintaista laatikkoa kohden, joten mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät 🌳

TOIMI NÄIN:
1. Lisää ostoskoriisi Karin Havupuu-uutejuoman 12-pack
2. Laita määräksi vähintään kaksi
3. Syötä ”kuponkikoodi” kenttään koodi ”HAVU12” ja paina ”käytä alennuskoodia” (Huom: kentässä voi lukea virheellisesti englannin kielellä ”Coupon code” jolloin koodi syötetään kyseiseen kenttään.)
4. Tadaa! 🤩 Siirry kassalle ja viimeistele tilauksesi täyttämällä tietosi

Karin Havupuu-uutejuoma 12-pack

50 vuotta samalla reseptillä valmistettu luomusertifioitu, tutkittu ja palkittu kotimainen voittajatuote. Havupuu-uutejuoma valmistetaan puhtaasta lähdevedestä sekä nuoren männyn kuoresta ja nilasta. Pakkauksessa 12 kpl Karin Havupuu-uutejuomaa uudessa 0,5 litran havutölkissä.
65,00 

VOITA VUODEN JUOMAT! 💚 Osallistu huikeaan arvontaan:

Metsästä Elinvoimaa koko vuodeksi! Palkintona on vuoden juomat eli 6×12-pack Karin Havupuu-uutejuomaa! (Arvo n. 390 €)

Osallistu arvontaan täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen etu- sekä sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi ja painamalla sen jälkeen ”Osallistu” painiketta.
Arvonnan järjestää Ravintorengas Oy. Arvonta päättyy 31.10. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistujen tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.